Skovvej 59, 4840 Nørre Alslev

Stor spændende Toplans Villa beliggende I attraktiv kvarter tæt på skoven og grønne områder 256 kvm beboelse . beliggende i udkanten af byen, Velegnet til 2 familier(eller generations familie). der er 57 kvm carport og udhus. med indkørsel fra Skovvejen og Gyvel vej.
Den ene bolig indeholder: Entre med garderobeskabe. depotrum, stort lyst HTH køkken med klinkegulv og trappe til 1sal, og dør til terrasse, mellem gang, , stue med trægulv og dør til skøn terrasse, soveværelse med indbyggede skabe, samt flot nyere badeværelse med badekar,
1 sal. er med repos i kip og indbyggede skabe, samt et værelse, og hyggelig stue med skråvægge og 2 kviste.
anden bolig indeholder: Køkken indgang/bryggers med klinkegulv, stort dejligt køkken med spise plads og dør til terrassen, 2 pæne badeværelser, det ene med kar og det andet med bruseniche, en stue med dør til terrassen og trappe til 1 sal, 2 værelser.
1 sal indeholder: repos kan bruges til kontor, 2 store pæne værelse i kip.
' Der er en meget stor lukket skøn velholdt stor have med frugt træer og buske ,og mange skønne læ pladser og en overdækket terrasse. Huset er udlejet p.t. pr. mdr. kr.12.000,- plus forbrug, god forretning.
Der er dobbelt flise belagt carport.
Villaen er beliggende meget centralt i byen, som har flere indkøbscenter. skole. svømmehal, sportshal, gode tog forbindelser til København og Rødby , og busforbindelser, 5 km til skøn Lystbådehavn, 4 km til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.